28 November

Antligen ar jag framme!! Flyget avgick sju fran Kastrup sen mellanlandade vi i Berlin. Har folje med en tjej fran Malmo vilket ar otroligt skont! Hade nog inte klarat att yra runt sjalv, haha.  Flyget skulle avga fran Berlin klockan tio men nej... Vi blev paslappta tio, och planet lyfte halv elva. Sa vi landade lite sent i NYC. Jag var sjukt nervos infor passkontroll och visumkontroll, men allt gick jattebra :) Jag bor an sa lange med en spansk tjej (tror jag) pa mitt rum med det kommer antagligen fler i kvall eller i morgon bitti. Man bor med dem som ska till samma stat eller narliggande stat! Pa torsdag ska vi in till sjalva manhattan pa en liten tour, langtar redan :) Kan inte shoppa sa mycket eftersom jag redan har 22,8 kg med mig i bagaget... Men det loser val sig!

26 November

Avskedsmiddag vankas och jag är för en gångs skull klar i tid. En hel timme innan! Bakat amerikanska cupcakes som jag ska bjuda tjejerna på ikväll och mamma har gjort pestokyckling. Ska bli gotte! Har inte börjat packa än, har snarare organiserat allt så eftersom jag kan lätt om jag har glömt något då. Nu börjar det kännas att jag ska iväg. Hoppas bara inte vädret blir sämre tills måndag. Det är rätt blåsigt just nu och bron släppte inte över lätta fordon igår. Inte bra om det blir så på måndag också!!!! Är rätt taggad på att åka nu. Om en vecka så är klockan runt nio och jag har väl antagligen precis gått upp. Galet! See you
Haha, stel mamma

23 November

Hello! Endast fem dagar kvar i Sverige, om man räknar med idag. Igår var jag och bowlade på Big Bowl med jobbet. Åt först buffé, mums! Till efterrätt beställde jag tre olika sorters sorbe, mango, lime och jordgubb. Limesorben var helt underbart god. Sedan vann jag pris för bästa serie på bowlingen. 20!!! st Ahlgrens påsar. 4 st med socker på, 4 påsar med däck och 12 vanliga påsar. Fick också ett 400 grams toblerone... plus att jag fick det i en ahlgrens bil väska, haha. Ikväll ska vi bowla med laget på O'learys, mycket bowling på sistone men det ska bli superskoj ikväll! :)
Bild från bowlingen med familjen i lördags. Jättefin kväll hade jag!

....

Hatar avsked.

17 November

Var i Sthlm igår och fixade visum. Var allt som allt i Sthlm i 23 timmar bara, haha. Lyfte sju och landade åtta på Arlanda sen lyfte jag sju och landade åtta på Sturup. Det var drygt att fixa visum, lång väntetid men nu är det i alla fall gjort! Nu är det inga papper kvar att fixa, bara väskan att packa :)


12 November

Har fixat ett extra visum foto nu. Jävla krångligt med! Man skulle tydligen ha ett extra foto med ut över det man laddar upp på internetansökningen.. Och fan INGEN tar ju sådana visumfoto. Hittade tillslut expert i Lund så gick dit igår och gjorde två stycken. Har nog allt klart inför ambassadebesöket på onsdag. Tror jag.
Nu är det dax för match mot Finn IBK! Hoooj

6 November 2011

Pratade precis med familjen på google eller vad man ska säga. Fick fixa ett google mail konto förra söndagen eftersom de inte kunde se mig när vi pratade via skype. Måste säga att jag gillar det! Lite som facebook och hotmail samtidigt. Bra att ha allt samlat plus att både mamman och pappan använder sig mycket ut av det. La ut några bilder på mitt google konto från i fredes när jag var hos Linnea. De skrev att de blev väldigt förvånade när de såg att vi skar ut pumpor! De trodde bara att det fanns i Usa. De vet verkligen inget alls om skandinavien eller Sverige, haha! Få ta och lära dem lite :) Hade tänkt skicka över lite polkagrisar och lakrits till dem nästa vecka, får se vad dem tycker om svenskt godis hihi.

5 November 2011

Den 28 åker jag äntligen till Usa! Familjen verkar underbar. Fick ett mail förra tisdagen att jag hade blivit matchad med med familjen men just då hade jag bara Göteborg i huvudet. Jag och Linnea åkte upp till Jenny på onsdagmorgon med tåget. Det blev shopping, tacomys och utgång, vilket var mycket trevligt. Gillar verkligen Göteborg!
Men i alla fall, mamman i familjen skickade ett låååång email till mig på onsdagskvällen. Mitt första intryck var att de var väldigt seriösa. Jag känder dirkekt att dessa vill jag prata med! Vi hade mailkontakt resten av veckan och på söndagen så bestämde vi att vi skulle prata lite på skype. Vi bestäme 4 PM min tid och 7 AM deras vilket är sju på morgonen för dem. De tyckte det var bäst så eftersom barnen fortfarande skulle sova då och vi kunde prata ostört. Vi pratade i ca en och en halv timme! Det var verkligen jättelätt att prata med dem och jag kände att kemin stämde mellan oss. De pratade lite om sig själva och barnen, deras hemstad, lite om deras förra au pairer och vad dem gjorde samt så tog dem med mig på en liten rundtur i huset. Jag fick även prata med barnen, vilket jag uppskattade mycket! De var hur söta som helst och väldigt pratiga. De hade var sin liten intervju med mig, haha.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0