30 Maj

Orkar inte skriva vad jag har gjort i helgen, bilder sager ju mer an tusen ord sa later dem tala for sig sjalv. 

I did it!


Sommar

Vädret har varit underbart de två senaste veckorna. 25 plus och sol varje dag, det är man inte bortskämd med om man kommer från Sverige! I helgen var det Stanford som gällde båda dagarna. Väldigt trevligt ställe det dära!! I söndags låg jag och Matilda vid hennes gyms pool och stekte. Blev en runda inom costco också.

Min värdmamma har äntligen börjat planera matlistan så jag vet vad jag ska laga. Underlättar!

Hade au pair möte i måndags, gjorde chokladbollar som jag bjöd på. Det verkade vara uppskattat i alla fall av min LCC, hon ville till och med ha receptet. I morgon ska jag till valley fair shopping center med Alex, som åker hem på söndag. Kommer bli tomt utan henne. Har hängt de senaste dagarna vid hennes pool och umgåtts med alla tyskarna och henne. Har redan börjat planera en trip till Berlin när jag kommer hem.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3094019/images/2012/pic_201969096.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3094019/images/2012/pic_201969096.jpg" class="image">


4 Maj

Det kanns nastan som veckorna bara bestar av mandag och fredag. Vardagarna passerar sa snabbt och helgen annu snabbare tycker jag. Glommer helt bort bloggen, eller fortranger den lite kanske. Lathet.
Forra helgen traffade jag en ny svensk tjej som heter Gabriella. Hon bor i Campbell, typ en kvart fran mig. Sushi och utgang i "down town" Campbell. Upplevde nog min storsta vantan pa sushi, mer an 45 minuter fick vi vanta pa var mat! Men, det var gott. Plus Gabriella fick ett gratis glas vin.
Under lordagen drog jag och Matilda till en park nara mig eftersom vadret var sa fint. Det var mysigt. Under senare delen av kvallen fick vi for oss att dra ut i Palo Alto, ligger cirka 40 min fran mig. Sagt och gjort, men fick ingen dricka for mig eftersom jag var chauffor. Nastan hela sondagen gick at att hjalpa till pa Matildas vardbarns kalas. Herregud vad kalasen har ska vara nagot extra speciellt! De hade kalaset pa ett stalle dar barnen dar det fanns minigolf, batting cages, pool men skumbergbatar och en spelhall med arcade games. 20+5 barn gjorde allt det under 5 timmar, plus at snacks, tarta och pizza. Kom ihag nar man var overlycklig da man fick  ha av ett av sina barnkalas under sin upppvaxt i bowling-simhallen, McDonalds (inte jag dock) istallet for att ha det hemma som vanligt. Vara kalas i Sverige kan ju inte ens mata sig med vad de hittar pa har i USA for barnen pa kalasen. Jag och Matilda dackade direkt i hennes soffa nar vi kom hem, helt slutkorda.
Idag hade jag tankt sola men nej, vadret ser inte sa solbart ut. I helgen ska det dock bli varmt sa det blir stranden eller nagon park. Har inte tagit mitt forsta dopp an. Ar ingen badkruka men det maste i alla fall vara over 18 grader for att jag ska hoppa i vattnet. Havet har val inte blivit riktigt uppvarmt an kan jag tanka mig.
Langtar tills nasta sondag, for da ska jag gora en sak som jag aldrig har gjort forut och kommer antagligen aldrig att gora igen! Nervost.
Amerikanskt snacks.

RSS 2.0